Italiaanse worst
Italiaanse worst, salami, wordt voornamelijk gemaakt met varkensvlees. van elke 160 gram vlees blijft 100 gram eindproduct over. De schimmel op de Italiaanse worst wordt verkregen door het melkzuurbacterie. Na het opstoppen in een natuurdarm of kunstdarm, wordt de worst door een bad met melkzuurbacterie gehaald, daarna moeten de worsten 3 tot 4 dagen in een fermentatiekamer om de schimmel te activeren vervolgens worden de worstjes 8 weken gerijpt.
Toont alle 4 resultaten
-
Italiaanse worst met truffel, salame al tartufo
€8,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Italiaanse worst met venkel, salame Finocchiona
€5,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Italiaanse worst naturel, salami Toscane
€5,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Italiaanse worst pepperoni, salame peperoncino
€5,95 Toevoegen aan winkelwagen
Toont alle 4 resultaten