Franse worst
Franse worst, saucisson sec pur porc, wordt voornamelijk gemaakt met varkensvlees. van elke 160 gram vlees blijft 100 gram eindproduct over. De schimmel op de Franse worst wordt verkregen door het melkzuurbacterie. Na het opstoppen in een natuurdarm wordt de worst door een bad met melkzuurbacterie gehaald, daarna moeten de worsten 3 tot 4 dagen in een fermentatiekamer om de schimmel te activeren vervolgens worden de worstjes 6 weken gerijpt en “voila”het worstje is klaar.
Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond
-
Franse worst 5 peperbes, cink baies
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Franse worst blauwe kaas, bleu d’auvergne
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Franse worst eekhoorntjesbrood, cepes
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Franse worst everzwijn, sanglier
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Franse worst hazelnoot, noisettes
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Franse worst knoflook, a l’ail
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Franse worst met geitenkaas, chevre
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Franse worst met honing en lavendel
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Franse worst met pistache nootjes
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Franse worst met provincaalse kruiden, herbes de Provence
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Franse worst met vijgen, figues
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Franse worst naturel gerookt, fumée
€4,50 Toevoegen aan winkelwagen
Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond