Franse worst
Franse worst, saucisson sec pur porc, wordt voornamelijk gemaakt met varkensvlees. van elke 160 gram vlees blijft 100 gram eindproduct over. De schimmel op de Franse worst wordt verkregen door het melkzuurbacterie. Na het opstoppen in een natuurdarm wordt de worst door een bad met melkzuurbacterie gehaald, daarna moeten de worsten 3 tot 4 dagen in een fermentatiekamer om de schimmel te activeren vervolgens worden de worstjes 6 weken gerijpt en “voila”het worstje is klaar.
Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond
-
Franse worst 5 peperbes, cink baies
€4,25 In winkelmand -
Franse worst blauwe kaas, bleu d’auvergne
€4,25 In winkelmand -
Franse worst eekhoorntjesbrood, cepes
€4,25 In winkelmand -
Franse worst everzwijn, sanglier
€4,25 In winkelmand -
Franse worst hazelnoot, Noisettes
€4,25 In winkelmand -
Franse worst knoflook, a l’ail
€4,25 In winkelmand -
Franse worst met geitenkaas, chevre
€4,25 In winkelmand -
Franse worst met honing en lavendel
€4,25 In winkelmand -
Franse worst met pistache nootjes
€4,25 In winkelmand -
Franse worst met provincaalse kruiden, herbes de Provence
€4,25 In winkelmand -
Franse worst met vijgen, figues
€4,25 In winkelmand -
Franse worst naturel gerookt, fumée
€4,25 In winkelmand
Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond